-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8881 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

در سال 76 حساب سال خود را مشخص كرده و خمس آن را پرداخت كرديم، ولي چند سال در اثر جهالت خمسي پرداخت نكرده ايم. امسان مي خواهم حساب اموالم را برايتان بنويسم. شما مقدار خمس آن را مشخص كنيد. مبلغ 200هزار تومان در بانك قرض الحسنه گذاشته ايم تا از طريق آن وام بگيريم.

سي هزار تومان در بانك ديگر داريم. حدود 20 هزار تومان قرض دارم و 50 كيلو برنج در خانه دارم كه از طرف شركت به ما داده اند و كل آذوقة داخل خانه حدود 10 هزارتوماناست . در سال 76 كل آذوقة ما 22 هزار تومان بوده كه پرداخت كرده ايم. حالا تكليف ما چيست؟ آيا مي توانم مبلغ قابل پرداخت را به مركز پاسخ به سؤالات بدهم؟

مسلماً پدر و مادري كه فرزند خود را به سوي فساد راهنماي ميكنند، مقصرانند، چون از وظايف پدر و مادر اين است كه فرزند را نيكو ادب كنند. اما بعد از بلوغ و رشد عقلي مسئوليتها بر عهدة فرزند است. بچه وقتي كه به حد رشد عقلي رسيد، بايد خود را از مفاسد و گناه دور بدارد و با پاكي و تقوا به واسطة رفتن به محافل مذهبي و شركت در مساجد و عمل كردن به دستور الهي زمينة هدايت خود را فراهم آورد و از عادتهاي بدي كه قبل از بلوغ پيدا كرده، خود را دور كند.









[1] توضيح المسايل مراجع، ج2، مسئلة 2370.

[2] توضيح المسائل مراجع،ج2،مسئله2626.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.